Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Vi som flydde" by Malala Yousafzai " Book PDF Kindle ePub Free

Vi som flydde

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Vi som flydde
  • Author : Malala Yousafzai
  • Release Date : January 16, 2019
  • Genre: Social Science,Books,Nonfiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 3328 KB

Description

Hur kÀnns det att förlora allt, fly för sitt liv och försöka börja om nÄgon annanstans? Det vet Malala Yousafzai, och det vet miljoner andra unga mÀnniskor.
Malala berÀttar dels sin egen historia igen, denna gÄng ur perspektivet hur flykten har förÀndrat hennes identitet, lÀngtan och drömmar. Hon upplÄter ocksÄ sin röst till ett tiotal andra unga kvinnor som hon har mött under besök pÄ flyktinglÀger eller pÄ andra platser vÀrlden över. De fÄr berÀtta högst personligt, om fruktansvÀrda strapatser undan vÄld och förtryck. Om förlust, sorg, skrÀck - men ocksÄ om ofattbart mod och om hopp. Att lÀmna allt bakom sig, försöka hitta trygghet pÄ en ny plats, lÀra sig ett nytt sprÄk, inse att man kanske aldrig kan ÄtervÀnda - nÀr man samtidigt sett fasor som inte gÄr att beskriva.
Krig, folkförflyttning och grÀnskonflikter prÀglar vÄr tid pÄ ett obönhörligt sÀtt. Vi som flydde Àr en drabbande och enormt angelÀgen skildring som pÄminner oss om att alla mÀnniskor har okrÀnkbara rÀttigheter, som trygghet och ett hem och en möjlighet att vÄga se framÄt. Boken Àr skriven av flyktingen, Nobelprisvinnaren och förebilden Malala Yousafzai.


Free Download "Vi som flydde" PDF ePub Kindle